Sanexo.nl kortingscodes: Badkamerspiegel Sunlight 60 CM – 10% kassakorting op deze spiegels

Sanexo.nl kortingscodes: Badkamerspiegel Sunlight 60 CM – 10% kassakorting op deze spiegels

Sanexo.nl kortingscodes: Badkamerspiegel Sunlight 60 CM – 10% kassakorting op deze spiegels. De badkamerspiegel Sunlight Round Touch is een hippe ronde spiegel die niet alleen is voorzien van verlichting, maar ook van spiegelverwarming. Deze ronde spiegel zonder frame past in elke badkamer en bij elke inrichting. Door het dimbare sfeerlicht is de spiegel ook ideaal voor in een slaapkamer of hal.

Verlichting
De spiegel wordt verlicht door middel van LED verlichting rondom de spiegel. De LED-strip is verwerkt achter de spiegel. Op deze manier straalt het licht richting de muur en niet direct op uw gezicht. Dat geeft een mooi subtiel sfeerlicht effect op de muur en op uw badkamermeubel. Tegelijkertijd wordt de spiegel zelf aangenaam verlicht zodat u er met plezier gebruik van kunt maken.

De verlichting gaat makkelijk aan via een touch bediening op de spiegel zelf. Deze LED verlichting kunt u instellen op 3 verschillende kleuren: koud wit (daglicht), neutraal wit en warm wit. Daarnaast is elke kleur ook dimbaar. Op die manier bepaalt u zelf de sterkte van de verlichting van uw badkamer.

Hoe werkt de touch sensor?
Door de top van uw vinger op de touch sensor te leggen zet u de verlichting van de spiegel aan. Wilt u de kleur van het licht veranderen? Raak de sensor zachtjes nog een keer aan! U ziet het licht overgaan naar een andere kleur.

Met dezelfde button past u ook de sterkte van het licht aan. Door deze ingedrukt te houden kunt u het licht eenvoudig dimmen en uiteraard ook weer feller maken tot het gewenste effect.

Waar zit het verschil in de kleur? Koud wit, ook daglicht genoemd, is puur wit zonder een gelige tint. Warm wit neigt naar geel en wordt meer als sfeerlicht gebruikt, dat kunt u met kaarslicht vergelijken.

Bij de specificaties wordt meestal aangegeven over welk licht beschikt de spiegel, bijvoorbeeld:

3000K: warm-wit
4000K: neutraal-wit
6500K: koud-wit (daglicht-wit)
Bij LED lampen wordt ook de term “Lumen” gebruikt. Met het aantal Lumen wordt de lichtopbrengst aangegeven. Voor een sfeerlicht is het Lumen rond 1000-1500 genoeg. Hoe hoger het aantal Lumen, hoe feller het licht.

Anti-condens functie
De achterkant van de spiegel is voorzien van een dunne laag folie met bedrading. Deze verwarming zorgt dat het spiegeloppervlak een hogere temperatuur krijgt dan de omgevingstemperatuur. Met het handige anti-condens systeem wordt een beslagen badkamerspiegel verleden tijd.

Ook kunt de spiegel verwarming aanzetten via de touch bediening op de spiegel zelf. Een lichte druk op de sensor en de spiegelverwarming wordt geactiveerd. De vorming van condens wordt voorkomen of verwijderd binnen enkele seconden. Zo blijft uw spiegel ook langer schoon.

De Sunlight Round Touch is verkrijgbaar in de maten: 60 cm, 80 cm, 100 cm en 120 cm. De spiegel is makkelijk te bevestigen aan de muur. Let op! De spiegel op de afbeeldingen en video is 100 cm.

Sanexo.nl
PAK CODE