Over ons

Budgetstunts.nl

Budgetstunt.nl, opgericht in Oktober 2020, is een kortingssite in Nederland. Onze website wordt gebruikt om te besparen op online én offline uitgaven. Elke dag publiceren wij de nieuwste kortingen van webshops op onze website. Het gaat hierbij om onder meer kortingscodes, aanbiedingen, sales, deals en kortingsbonnen. Deze kortingen verdelen we onder in categorieën, waaronder damesmode, elektronica en vakanties.

Geld besparen

Met de acties die je op Budgetstunts.nl kunt vinden is besparen een piece of cake. Je vindt hier de beste acties van veel Nederlandse winkels. Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat nieuwe promoties zo snel mogelijk online staan, waardoor alle overzichten altijd actueel zijn. Als je wat wilt gaan kopen bij een specifieke winkel kun je via Budgetstunts.nl snel de beschikbare kortingsacties van die winkel bekijken. Maar je kunt er ook voor kiezen om je te oriënteren door te bladeren door de verschillende categorieën op onze website, en direct toe te slaan als je een interessante actie voorbij ziet komen.

Op Budgetstunts.nl vind je overigens nog veel meer dan alleen de beste acties. Zo vermelden wij, bij de meeste winkels/webshops handige weetjes en informatie.

Speciale acties

Wij van Budgetstunt.nl doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij bij ons altijd gemakkelijk de acties kunt vinden die jou het meeste voordeel opleveren. Dit doen wij door elke dag, diverse media te raadplegen naar nieuwe kortingen, maar ook door contact te onderhouden met adverteerders. Door deze band met adverteerders kunnen wij je exclusieve kortingen aanbieden.

Nieuwsbrief

Elke week sturen wij een nieuwsbrief ( hier inschrijven dus! ) uit met de beste acties die er op dat moment beschikbaar zijn. Je kunt je geheel gratis op deze nieuwsbrief abonneren, en je kunt er ook op ieder gewenst moment weer voor uitschrijven. De nieuwsbrief wordt regelmatig verstuurd en staat boordevol acties die anders waarschijnlijk aan je voorbij waren gegaan.

Contact

Wanneer je vragen en/of opmerkingen hebt kun je altijd contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen.

Conclusie

Onze reputatie bij jullie, de lezers, is voor ons van het allergrootste belang en we proberen dit transparant te maken en je de best mogelijke ervaring te bieden wanneer je ons hier bezoekt.

Abonneer op onze nieuwsbrief!